rejse
FERIE

Tips til at rejse med børn

Reklame

 

Ja, selvom man stadig lidt føler det er vinter, fordi vi lige har haft sne. Så er der jo faktisk ikke så lang tid til sommerferien. Og da det danske vejr jo ikke altid er det bedste. Så er der mange der tager til udlandet i ferien.

Jeg elsker at rejse til udlandet og udforske nye destinationer. Og så får man så meget fornyet energi af solen og varmen.

Jeg kan huske, første gang vi skulle afsted med vores datter. Vi ventede til hun var 3 år, i håb om at det så var lidt lettere. Men vi var stadig ret bekymret for, hvordan hun ville klare det med varmen. Hun havde også lige droppet middagsluren, så det gav os også lidt bekymringer… og hvad med flyveturen?

 

Tá endelig afsted

Men al min frygt blev gjort til skamme. Sådan en familie-rejse er fantastisk. Og med lidt forberedelse og planlæg er det ingen problem at tage afsted – heller ikke selvom man har mindre børn. Så tag endelig afsted og få nogle fantastiske oplevelser sammen.

rejse

Tips til turen

Kufferten

Når I skal pakke kufferten, så husk at pakke tyndt tøj. Både fordi det er mere luftigt, men især fordi det tørre hurtigere, hvis det skal skylles efter dit barn har spildt på det.

Det er også en rigtig gode ide at blande jeres tøj i kufferterne, så I stadig har tøj, hvis I skulle miste en kuffert undervejs.

 

Badesko

Husk badesko. Badesko er fantastiske! De kan beskytte børnenes fødder mod skarpe sten og varmt sand.

Vi har vist alle prøvet at gå med baretæer i det varme sand. Det er næsten ikke til at holde ud. Så forstil dig så, hvad det gør ved de små bløde sarte børnefødder.

Ved poolen kan de også være gode at have på, når barnet render frem og tilbage. For ofte er fliserne også rigtig varme. Og samtidig mindsker de risikoen for at barnet falder på de våde fliser, da skoen står bedre fast.  I kan finde smarte badesko her.

badeskobadesko

Flyveturen 

Flyveturen kan være lang, så sørg for at have lidt legetøj med. Køb evt noget ny, som dit barn kan pakke ud i flyveren. En ipad kan også være en god tidsfordrivet. Ligesom tiden også føles hurtigere, hvis I  får mad ombord på flyveren.

rejse

 

Ekstra bamse/nuldreklud

Hvis dit barn har en bamse eller nuldreklud, som er et must for at kunne sove. Så husk for Guds skyld for, at tage en ekstra med, i tilfælde af, at I skulle miste en undervejs. Vi var så uheldige, at miste min datters nuldreklud første år vi var afsted… tro mig, det gav meget drama.

 

To sæt badetøj

Det kan være en fordel, at have 2 sæt badetøj med til dit barn. For efter at have været i pool, er det rart at komme op og ligge lidt og putte. Men det kan blive lidt køligt for børn med det våde badetøj. Børn har nemlig ikke den samme temperatur regulering, som vi voksne har. Derfor er det rart at komme op og få lidt tørt tøj på. Og hvis man skal i pool igen senere,  jamen så er det andet badetøj nok blevet tørt i mellemtiden. Og sådan kan man skifte hele dagen. Se evt det seje molo badetøj her

molo molo

Beskyt dit barn mod solen

Husk nu at pas på solen. Selv hjemme Danmark skal man passe på solen. Men I udlandet er solen stærkere og det er derfor endnu vigtigere at passe på de små!

Lad dit barn vælge noget badetøj med lange ærmer og ben (UV- badetøj) og en smart solhat, så bliver dit barn godt beskyttet, og I slipper for diskussionen om solcreme – i hvert fald på det meste af kroppen.  I kan finde en masse lækkert badetøj til børn her. Kids-World har endda badebluser som er 50UV beskyttende, så er du sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod solens farlige stråler

badetøjbadetøj badetøj

 

Husk også at beskyt dit barn selvom I er hjemme i Danmark. Solens stråler kan være lige så farlige her, som i udlandet.

Læs også disse....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.