RABATTER/TILBUD

Rabatkode til børneflapper.dk

20% rabat – rabatode i indlægget

Kender I Børneflapper.dk ?

 

De er fantastiske! Jeg er i hvert fald fan af dem!

Hos Børneflapper.dk kan man købe mærker med navn, som man kan sætte på sine børns ting. Det er så genialt.

Og så holder mærkerne endda til til at komme i opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren.

 

Hvorfor skulle vi købe dem?

Har du prøvet at rende rundt i hele institutionen for at lede efter dit barns nye bluse? Det tænker jeg alle har prøvet…. og det er lige præcis derfor, at disse navneflapper er perfekte. De sørger for, at tingene kommer tilbage til den rette ejermand.

Du vil slippe for at rende irriteret rundt og lede efter tingene. Og pædagogerne vil være dig evigt taknemlig ❤

Børneflapper

 

Min erfaring

Min egen datter havde på et tidspunkt glemt sin trøje i gymnastiksalen på skolen. Og vi ved alle, at ting der forsvinder i gymnastisksalen sjældent kommer tilbage.  Men eftersom jeg havde monteret en navneflap i nakken, så hang den lige så pænt på hendes plads dagen efter.

 

Som pædagog kender jeg alt for godt scenariet med de 15 sorte handsker, der ligger rundt omkring på legepladsen. Jeg jubler hver gang, jeg finder en handske med navn i. Så er jeg nemlig fri for at lege “gæt en handske”.

 

Så skynd dig ind på www.børneflapper.dk

 

Du kan lige nu få 20% rabat med denne rabatkode

Hverdagen20

Tilbuddet gælder hele maj måned

 

Læs også disse....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.