om bloggen

Hvorfor hedder siden “HVERDAGEN MED BØRN”?

I min hverdag er jeg sammen med børn døgnet rundt, og ser derfor mange af de hverdagsproblemer, man støder på, når man har børn. Både på mit arbejde og i mit privatliv.
Og det er grunden til, at jeg startede denne blog. For at hjælpe forældre udenom de klassiske forældrefælder. Og samtidig fortælle lidt om børn og deres udvikling – hvorfor de reagerer som de gør. Jeg vil meget gerne dele ud af min viden og erfaring indenfor børneområdet, og forhåbentlig hjælpe andre. Via mit arbejde er jeg vant til, at give forældre redskaber til nogle af de problemer, de står med derhjemme.

Her på bloggen jeg skriver om hverdagen med børn og nogle af de ting, der er aktuelle i forhold til ens hverdag. Hvordan man får hverdagen til at hænge sammen uden en masse stress, konflikter og grædende børn. Undervejs vil jeg komme med nogle pædagogiske råd og redskaber til, hvordan I kan tackle nogle af de problematikker, der kan opstå i dagligdagen. Da børn er forskellige, skal du ikke panikke, hvis redskaberne ikke lige fungere til dit barn. Med lidt små justeringer kan du sagtens bruge dem.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du og din familie står med et problem, som I gerne vil have hjælp til, er I velkommen til at kontakte mig. Som uddannede pædagog har jeg masser af erfaring og vil meget gerne hjælpe jer videre, ved at give jer nogle redskaber, som I kan brug.

Pris afhænger af problemets omfang, og om det kan klares over mail/tlf eller om jeg skal ud til jer og hjælpe. Men skriv endelig og hør mere – det koster ingenting. Jeg hjælper gerne med små problemer gratis.

Kom direkte til kontakt her

Jeg håber, du får noget ud af læse med her på bloggen, og at du vil kommentere på indlæggene. Det er rart at vide, om du kan bruge det til noget. Og dine erfaringer og spørgsmål kan måske også hjælpe andre