Ny blog – om hverdagen med børn

om mig
Velkommen til min blog. – Her kommer så det første indlæg.

Mit navn er Bettina og er 31 år. Jeg bor i odense med min mand og vores datter på 8 år. Jeg arbejder til dagligt som pædagog i en børnehave. Tidligere har jeg arbejdet både i vuggestue og også i en kortere periode i sfo og klub. Så jeg har et stort kendskab til børn i alle aldre. Både via min uddannelse, diverse kurser og en masse erfaring.

Jeg har igennem årene beskæftigende mig meget med børns liv, trivsel og udvikling. Og har jævnligt møder med forældre, hvor jeg rådgiver og vejleder dem i forhold til nogle problemstillinger de har.

Og det er også derfor jeg har lavet denne blog. Jeg kan se at det er nogle af de samme problemer at forældre søger hjælp om.


Hverdagen med børn

Her på bloggen vil jeg skrive om hverdagen med børn. Både om min hverdag med barn. Men også om alle de ting vi alle kan opleve, når vi har børn. Det er fantastisk at have børn, men det er ikke altid lige nemt, når der både skal være tid til familie, arbejde og fritid. Derfor vil jeg i min blog komme ind på nogle af de ting/problemer, man kan støder på undervejs. Jeg vil også komme med tips til hvordan man kan får det til at fungere bedst muligt, så man ikke sidder helt udbrændt i sofaen når børn er faldet i søvn.

Jeg vil bla skrive om skæld ud/ikke skæld ud, børn og legeaftaler, det perfekte familie liv, søvn og en masse andre relevante emner.

Senere hen vil jeg også komme med nogle redskaber til, hvordan man får den bedste aflevering om morgen, hvordan man undgår ulvetimen og andre  lignende situationer som mange forældre bakser med.

Jeg håber, at I vil følge mig og kan bruge mine indlæg i jeres hverdag. I er velkommen til at kommentere under indlægene. Og har du et emne, du synes jeg skal tage op, er du velkommen til at skrive til mig, så ser jeg på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *