Gravid
BABY

Er du gravid? Eller ønsker du at blive det?

Reklame.

Lige for tiden synes jeg, at det bugner med gravide maver. Alle steder hvor man kigger, er der flotte struttende gravide maver.

 

Graviditeten

At være gravid er noget helt specielt. Det er fantastisk at opleve, hvordan fosteret vokser inde i én. Og man venter spændt på, at se den lille guldklump. 

Men ofte kan det også medbringe en masse bekymringer. Når man pludselig får en trykkende fornemmelse i maven eller små jag i siden, kan man hurtigt blive bange for, at der er noget galt.

Det kan også være, at du er vant til, at den lille baby tumler løs i maven, men pludselig går der et par timer uden en eneste bevægelse. Og så begynder bekymringerne at vokse.

Heldigvis er der mulighed for at høre barnets hjerte lyd og tjekke, at alt er ok ved hjælp af scanninger. Som forældre er det vigtigt, at man føler jeg tryg i graviditeten. Og denne tryghed kan man nogle gange få via en scanning, hvor man selv kan se, at den lille har det godt.

 

Privat scanning

Hos det offentlige bliver man tilbudt 2 scanninger. Men nogle gange har man behov for, lige at se den lille en ekstra gang.  Og her er vi så heldige, at der er kommet så mange private tilbud, der kan hjælpe med det.

Et af disse tilbud er Svendborg Scanningsklinik. Følgende scanninger kan du få foretaget der:

  • Tidlig tryghedsscanning
  • Tilvækstscanning
  • Kønsscanning
  • 3D og 4D-scanning

Gravid

Om Svendborg Scanningsklinik 

Scanningerne bliver foretaget af Tove Vad, som er sygeplejerske, og har mere end 21 års erfaring med ultralydsscanning af gravide. Hun sørger for, at guide jer under scanningerne og forklarer ultralydsbilledet for jer.

I vælger selv, hvor mange scanninger I ønsker i løbet af graviditeten og hvem I vil have med til scanningerne. Og jeg vil da uden tvivl anbefale jer, at tage den kommende storebror/storesøster med til scanningerne. Det kan  godt være lidt abstrakt for de mindre børn, at der er en baby derinde. 

Fordelen ved private scanninger er også, at man kan være sikre på, at det er den samme person, man møder hver gang.

Læs mere om Svendborg Scanningsklinik her

 

Gravid

Ønsker du at blive gravid

Er du ikke gravid endnu, men ønsker at være det, kan jeg anbefale dig at hoppe et smut forbi Babyplan.dk. Læs mere om Babyplan her.

 

 

Du kan evt læse mit indlæg om at blive første gangs mor her

Eller anden gangs mor her

Læs også disse....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.