Om

Velkommen til min side – Hverdagen med børn

Om mig

Mit navn er Bettina og jeg er 32 år. Jeg bor i odense med min mand Michael og vores datter Emma på 8 år. Til hverdag arbejder jeg som pædagog i en børnehave. Tidligere har jeg også arbejdet i vuggestue, og i en kortere periode i sfo og klub.

Jeg har siden 2004 arbejdet i institution. Først som medhjælper, og sidenhen som pædagog.

Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg er mor med stort M og nogle gange er jeg en rigtig hønemor. Elsker at putte med min datter og snakke om hvad der rør sig i hendes liv.

Hvis du vil lære mig og min familie bedre at kende, så følg mig også gerne på intagram hvor jeg løbende ligger billeder op fra min hverdag. Du kan bla komme til min profil ved at trykke her 

Du kan også følge mig og se de nyeste indlæg på facebooksiden Hverdagen med Børn.  Tryk evt her for at komme til siden.

Hvorfor hedder siden “HVERDAGEN MED BØRN”?

I min hverdag er jeg sammen med børn døgnet rundt, og ser derfor mange af de hverdagsproblemer, man støder på, når man har børn. Både på mit arbejde og i mit privatliv.
Og det er grunden til, at jeg startede denne blog. For at hjælpe forældre udenom de klassiske forældrefælder. Og samtidig fortælle lidt om børn og deres udvikling – hvorfor de reagerer som de gør. Jeg vil meget gerne dele ud af min viden og erfaring indenfor børneområdet, og forhåbentlig hjælpe andre. Via mit arbejde er jeg vant til, at give forældre redskaber til nogle af de problemer, de står med derhjemme.

Her på bloggen vil jeg skrive om hverdagen med børn og nogle af de ting, der er aktuelle i forhold til ens hverdag. Hvordan man får hverdagen til at hænge sammen uden en masse stress, konflikter og grædende børn. Jeg vil komme med nogle redskaber til nogle af de problemer, man kan støde på undervejs. Jeg vil skrive om noget af det der rør sig, i et almindeligt dansk familieliv.

Jeg håber, du får noget ud af læse med, og at du vil kommentere på indlæggene. Det er rart at vide, om du kan bruge det til noget. Og dine erfaringer og spørgsmål kan måske også hjælpe andre

Hvis du skulle stå med et problem, du gerne vil ha hjælp til, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer gerne med foreslag og redskaber til, hvordan I kan komme videre. Pris afhænger af problemets omfang, og om det kan klares over mail/tlf eller om jeg skal ud til jer og hjælpe. Men skriv endelig og hør mere – det koster ingenting

Se hvordan under Kontakt. Kom direkte til kontakt her