Jul

24 december. Dagens låge: JULEAFTEN!!!!

Juleaften

 

Så blev det endelig d 24. Juleaften!!!! Det har børnene ventet længe på. Hele december er gået med at tælle ned til i dag. De fleste børn er lidt ekstra oppe og køre i dag. Spændingen racer rundt i helt kroppen. Derfor er det en rigtig god ide, at sætte tempoet lidt ned, inden det hele går løs. Sæt jer gerne og julehygge lidt med julefilm.

 

 

Mit barn har krudt i r*ven

Hvis junior har alt for meget krudt i r*ven, og slet ikke kan sidde og hygge, så har mange zoo’er åbent og endda med gratis indgang. Det kan måske være en ide at benytte denne mulighed. Ventetiden kan nemlig være rigtig svær for mange børn, da tiden går alt for langsomt, og spændingen bliver udholdelig. Så for nogle børn er det bedst, at der sker lidt, så de bliver afledt for en stund.

Man kan også tage på legepladsen eller gå en tur i skoven eller hvad man ellers kan finde på. Men husk at der ikke skal ske alt for meget. En overtræt unge juleaften er bare ikke sjovt. Og der er stor sandsynlighed for, at du under alle omstændigheder får et træt barn i aften, så en lur eller afslapning foran tv’et er en god ting, hvis det kan lade sig gøre.

 

 

Slap af i juleferien

Glædelig jul til jer alle! Håber at I får en fantastisk juleaften og en hyggelig juleferie! 🎄
Husk at slappe lidt af i juleferien, så I ikke er til julefrokoster hele ferien. Det er så dejligt at ha en dag, hvor man bare render i nattøj hele dag og putter på sofaen med dyner.

 

Tak

Tak fordi I har fulgt min julekalender. Jeg kan se, at der er mange der har fulgt med, og det er jeg rigtig glad for.
Da det virker til, at folk synes det har været sjovt med lidt kreative ideer, har jeg valgt, at jeg engang imellem vil lægge en lille kreativ ting op på bloggen op til en weekend. Hvis I kunne være interesseret i det?

 

Hvis I har et emne eller andet, I synes kunne være rart, at jeg skrev noget om, så kontakt mig endelig.

Tagged , , ,

About Hverdagen med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *