Jul

23 december. Dagens låge. Se julefilm

Julefilm

En dag tilbage til juleaften. Spændingen er næsten ikke til at bære! Børnene glæder sig ekstrem meget til i morgen. Og tiden går alt for langsomt! Nogle børn bliver rastløse og utålmodige. Hvilket kan give en masse uro i huset.
Samtidig er de fleste forældre travlt optager af, at forberede de sidste ting til i morgen. Rastløse børn og småstressede forældre er sjældent en god kombi. Ofte ender det i små konflikter og dårlig stemning. Hvilket vi jo selvfølgelig gerne vil undgå. Vi vil meget hellere julehygge.

 

 

Husk julehyggen

Juleferien er begyndt, og vi skal nu til at nyde tiden sammen med vores familie. Og alle ønsker jo en rolig, afslappende og hyggelig ferie. Så hvorfor ikke starte roen allerede nu. Hvis du geare ned, så gør dine børn også.

Så samle familien i sofaen, find julekonfekt og julekager frem og hyg jer. Sæt jer hele familien og se julefilm. Der er en masse forskellige julefilm i fjernsynet.

 

Husk at vær nærværende. Dine børn kan mærke, hvis du er fraværende og tænker på alle de praktiske ting istedet for, at hygge med familien og se julefilm.

Tænk over hvad der er vigtigst for dig i julen. Og prioritere det. Gør hvad der er bedst for jer og jeres børn. Og ikke hvad samfundet eller andre mener du bør gøre. Alt skal ikke være perfekt. Det skal bare være hyggeligt.

 

Nyd julen og din juleferie.

 

Tagged , , ,

About Hverdagen med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *